Menu Sluiten

Wekabo kaarten

Wekabo kaarten? U vindt het grootste assortiment natuurlijk op Wekabo.nl zelf!

Wekabo kaarten kunt u omtoveren tot de mooiste knutselkaarten! Decoreer ze met glitters of 3D plaatjes om er een unieke draai aan te geven!

Waarom zou u kiezen voor echte Wekabo Kaarten?

Omdat wij deze op ambachtelijke wijze hier in Nederland maken in een klein dorpje genaamd Sliedrecht. Wij zijn al jarenlang producent van geweldig mooie hobby producten.

De Hobby producten van Wekabo zijn verkrijgbaar in vele soorten thema’s. Denk bijvoorbeeld aan kerst, dieren, lente, herfst, fantasy en natuurlijk heel veel andere soorten. Onze zijn niets voor niets al jarenlang favoriet in Nederland!

Natuurlijk produceren wij ook vele andere hobbyartikelen. Wij maken bijvoorbeeld ook kaarten en cadeaudoosjes, van de kaarten produceren wij twee verschillende soorten, Wekabo en Romak kaarten. Deze twee kaarten zijn allebei uniek. De Wekabo kaarten zijn voor gespecialiseerd in verschillende thema’s. Denk bijvoorbeeld aan kerstkaarten maar ook aan bijvoorbeeld een kinderwagen of huisjes. Romak kaarten zijn vooral bijzonder vanwege de vele vormen kaarten. We kunnen dus ook wel zeggen dat Romak kaarten decoratief erg mooi zijn! Met de vele mooie randjes en uitdrukbare oppervlakten zijn deze kaarten erg veelzijdig.

Bent u op zoek naar een creatief cadeau? maak dan met onze cadeaudoosjes de mooiste kleine cadeaus! maak bijvoorbeeld een bonbon doosje of vul een doosje met zelfgemaakt zeep, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Kan ik zelf ook hobbykaarten maken?

Onze hobbyproducten zijn niet alleen geschikt voor gevorderden. Wij hebben onlangs een video gemaakt waarin wij laten zien hoe ook u van die mooie kaarten kunt maken. Verras uw vrienden en familie!

Neem een kijkje hieronder en leer door middel van onze korte introductievideo hoe u aan de slag kunt gaan!

https://fb.watch/2xwYT1_rKF/

U kunt onze Wekabo kaarten op deze pagina vinden:

https://wekabo.com/product-category/unieke-achtergrondvellen/

Ons assortiment is Enorm. Meer dan 600 verschillende hobbyproducten en wij zijn voorlopig nog niet van plan om te stoppen!

Wij van het Wekabo team wensen u veel knutselplezier!